SAS EuroBonus American Express

SAS EuroBonus American Express: Resor och belöning vid varje köp SAS EuroBonus American Express-kortet är ett premiumkreditkort som ger dig möjligheten att tjäna belöningar och förmåner när du reser med SAS och gör dina dagliga affärer.


Med SAS EuroBonus American Express-kortet kan du:

  1. Tjäna EuroBonus-poäng: För varje krona du spenderar med kortet tjänar du EuroBonus-poäng. Dessa poäng kan sedan användas för att boka flyg, hotellvistelser och andra reseupplevelser med SAS och deras partners.
  2. Reseförmåner: Kortet ger dig tillgång till exklusiva reseförmåner, inklusive prioriterad ombordstigning, snabb säkerhetskontroll och extra bagage på SAS-flyg.
  3. Bonusprogram: SAS EuroBonus American Express erbjuder också ett omfattande bonusprogram som låter dig tjäna extra poäng och förmåner, inklusive rabatter på hotell och hyrbilar.
  4. Försäkringsförmåner: Kortet innehåller ofta omfattande reseförsäkringsförmåner, inklusive avbeställningsförsäkring och köpskydd.
  5. Kontaktlös betalning: Kortet stöder kontaktlös betalning, vilket gör det snabbt och bekvämt att genomföra köp.

SAS EuroBonus American Express-kortet är nyckeln till att maximera din reseupplevelse samtidigt som du tjänar belöningar för varje köp. Oavsett om du är en frekvent resenär eller bara vill ta del av bonuspoäng och förmåner, kan detta kort hjälpa dig att nå dina mål.


Som med alla kreditkort är det viktigt att läsa villkoren för SAS EuroBonus American Express-kortet noggrant för att förstå räntor, avgifter och alla specifika förmåner som erbjuds med kortet, eftersom dessa kan variera beroende på korttyp och emittent .

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.