DNB Mastercard

DNB Mastercard: Flexibilitet och fördelar i ett kort DNB Mastercard är ett mångsidigt kreditkort som ger dig friheten att betala för vardagsköp och uppleva en rad fördelar som kan förbättra din ekonomiska vardag.


Med DNB Mastercard kan du:

  1. Flexibel betalning: Kortet ger dig möjlighet att betala dina köp på ett sätt som passar dig bäst. Välj mellan att betala hela beloppet varje månad eller dela upp betalningarna över tiden.
  2. Bonuspoäng och rabatter: DNB Mastercard erbjuder ett bonusprogram där du tjänar poäng för varje köp. Dessa poäng kan sedan lösas in för rabatter på framtida köp eller resor.
  3. Reseförsäkring: I kortet ingår en heltäckande reseförsäkring som ger dig extra trygghet när du är på resande fot. Detta kan omfatta täckning för avbokningar, förlust av bagage och mer.
  4. Säkerhet: Med DNB:s avancerade säkerhetslösningar kan du känna dig trygg när du använder kortet både online och offline.
  5. Kontaktlös betalning: Kortet stöder kontaktlös betalning, vilket gör betalningsprocessen snabb och enkel.

DNB Mastercard ger dig möjligheten att uppleva den perfekta balansen mellan finansiell flexibilitet och förmåner. Oavsett om du shoppar, reser eller bara vill ha extra säkerhet ger detta kort dig möjligheten att göra det med stil.


Som med alla kreditkort är det viktigt att bekanta sig med villkoren för DNB Mastercard för att förstå räntorna, avgifterna och alla fördelar som kortet erbjuder.

Integritetspolicy Vi använder cookies; Google Analytics och Google Ads för att samla användarstatistik och marknadsföring.